Rüya Tabirleri

Rüyada bardakta temiz su görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bardakta temiz su görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, yarasını saracağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardakta temiz su gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Rüyada bardakta temiz su görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe inanılır.

Rüyada bardakta çay deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardakta çay içmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardakta süt içmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardakta kan içmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardakta su görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Rüyada bardakta çikolata tartışma yaşayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bardakta diş görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu