Rüya Tabirleri

Rüyada bir yabancıyla öpüşmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir yabancıyla öpüşmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kazancında artış olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada bir yabancıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Üniversiteye veya diğer alanlarda eğitimlerine ara vermiş olanlar geri dönüş sağlayabilirler.

Rüyada bir yabancıyla öpüşmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancıyla tartışmak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada yabancıyla konuşmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sağlıklı bir kişi olmaya delalet eder.

Rüyada bir yabancıyla evlenmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancıyla nişanlanmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancıyla uyumak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancıyla evlendiğini görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yabancıyla sevgili olmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu