Rüya Tabirleri

Rüyada birisini gelinlik görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birisini gelinlik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisini gelinlik gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Rüyada birisini gelinlik görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada birisini gelinlik ile görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada birisini gelinlik giymiş görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymiş birisini görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret eder.

Rüyada birisini uyandırmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisini yakmak işinde uzmanlaşacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada birisini kesmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birisini dövmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, dua alacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu