Rüya Tabirleri

Rüyada burun yarası görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada burun yarası görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işarettir.

Rüyada burun yarası gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Rüyada burun yarası görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun içinde burun görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada silah yarası beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine yorulur.

Rüyada ölünün yarası talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada boğaz yarası sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kulak yarası sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada jilet yarası maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada damak yarası kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu