Rüya Tabirleri

Rüyada büyük devlet adamı olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada büyük devlet adamı olmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada büyük devlet adamı olmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada büyük devlet adamı olmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş büyük devlet adamı görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük devlet adamı görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir yabancı devlet adamı görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük devlet adamı ile konuşmak yüzünün güleceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Rüyada büyük devlet adamı ile öpüşmek işlerinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir büyük devlet adamı görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu