Rüya Tabirleri

Rüyada çok sayıda apartman görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çok sayıda apartman görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda apartman gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Rüyada çok sayıda apartman görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman temizliği atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada apartman tadilatı gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman yanması kurulu düzeninin sürüp gideceğine, çok iyi şeylere alamet etmektedir.

Rüyada merdivensiz apartman hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir apartman temizlemek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada apartman almak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada apartman girişi helal rızka sahip olunacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu