Rüya Tabirleri

Rüyada devenin öldüğünü görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada devenin öldüğünü görmek onlara hayrının dokunacağına, kızına daima sahip çıkacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işaret etmektedir.

Rüyada devenin öldüğünü gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada devenin öldüğünü görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir devenin öldüğünü görmek yeni fırsatlar sunulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada devenin üstünde olduğunu görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada devenin oturması sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalet eder.

Rüyada devenin kaçması her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Rüyada devenin tepmesi hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada devenin düşmesi rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada devenin vurması rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu