Rüya Tabirleri

Rüyada ekşimen görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ekşimen görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ekşimen gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Rüyada ekşimen görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşimen yemek kısmetinin kendinden yana olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu