Rüya Tabirleri

Rüyada elin üstünde yara görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada elin üstünde yara görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iyileşme göstereceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, dertleri biteceğine, ticarette ilerleyeceğine, parasal durumun düzeltileceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elin üstünde yara gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada elin üstünde yara görmek ferah bir döneme girileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sol elin üstünde yara görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada sağ elin üstünde yara görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ elin yara olması rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret eder.

Rüyada elin üstünde kıl görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elin yara olması yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada elin içinde yara görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına işaret eder.

Rüyada elin üstünde kuran yazısı görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu