Rüya Tabirleri

Rüyada eski eltiyi görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski eltiyi görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eltiyi gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Rüyada eski eltiyi görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs eltiyi görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada eltiyi görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eltiyi hamile görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eltiyi ağlarken görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada küs olan eltiyi görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eltiyi ölmüş görmek ailesini hem gururlandıracağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada eltiyi yatakta görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu