Rüya Tabirleri

Rüyada geçmişi hatırlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada geçmişi hatırlamak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kısmetlerinden olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, gülen yüzünün de solacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, keyfe kavuşacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada geçmişi hatırlamak gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada hep geçmişi görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geçmişi hatırlamak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geçmişi anmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada geçmişi özlemek kısmetin bollaşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada geçmişi görmek diyanet işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geçmişi ve geleceği görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada geçmişi silmek daha fazla başarı kazanılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada geçmişi değiştirmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu