Rüya Tabirleri

Rüyada hiç tanımadığın biriyle flört etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hiç tanımadığın biriyle flört etmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, verilen kararların geri çekileceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle flört etmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle flört etmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle flört etmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yakışıklı biriyle flört etmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın biriyle flört etmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın kızla flört etmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın erkekle flört etmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle flört etmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biriyle flört etmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu