Rüya Tabirleri

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iş ve mekan değiştireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ekmeğinin çoğalacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada iki tane beyaz kedi gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet etmektedir.

Rüyada üç tane beyaz kedi görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada üç tane kedi beslemek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane yavru kedi görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada iki tane büyük kedi görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada birkaç tane kedi görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada üç tane kedi görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu