Rüya Tabirleri

Rüyada incir dolması yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada incir dolması yemek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir dolması yemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada incir dolması yemek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada incir dolması görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada incir dolması yapmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacından olgun incir toplamak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulur.

Rüyada incir ağacı incir yemek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ve incir ağacı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine yorulur.

Rüyada incir görmek kuru incir yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu