Rüya Tabirleri

Rüyada kocanın başka bir kadını hamile bıraktığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kocanın başka bir kadını hamile bıraktığını görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayatının yolunda gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kocanın başka bir kadını hamile bıraktığını gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli seyahatlerin ya da eğitim amaçlı aktivitelerin yüksek maddi bedelleri olabilir.

Rüyada kocanın başka bir kadını hamile bıraktığını görmek rahat bir hayat yaşayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Rüyada başka bir kadını hamile bıraktığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın başka kadını hamile bırakması neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadını hamile bıraktığını görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, yeni işlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocanın başka birini hamile bıraktığını görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada bir kadını hamile bıraktığını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek ruhlarına mevlit okutacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kocanın başka kadını öpmesi yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu