Rüya Tabirleri

Rüyada kuvvet komutanı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuvvet komutanı görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, hastalıklarının azalacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuvvet komutanı gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kuvvet komutanı görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada çevik kuvvet görmek nedir zahmeti işlerin kolaylaşacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çevik kuvvet polis olduğunu görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada komutanı korumak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski komutanı görmek malının, parasının ve makamının artacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada garnizon komutanı görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada deniz komutanı görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Rüyada tugay komutanı görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu