Rüya Tabirleri

Rüyada merdiven yıkayan birini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada merdiven yıkayan birini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, herkesten ileriye gideceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven yıkayan birini gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada merdiven yıkayan birini görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada saç yıkayan birini görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze yıkayan birini görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada perde yıkayan birini görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada saçını yıkayan birini görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkon yıkayan birini görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayak yıkayan birini görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada bulaşik yikayan birini görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu