Rüya Tabirleri

Rüyada mor bluz giymek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mor bluz giymek çok büyük kazançlar sağlayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada mor bluz giymek gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada gri bluz öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına yorulur.

Rüyada bluz kesmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bluz dikmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada bluz yanması hayatını sürdürmekte zorlanacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine tabir olunur.

Rüyada askıda bluz iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor bluz giymek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bluz almak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah parlak bluz böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu