Rüya Tabirleri

Rüyada narı ikiye bölmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada narı ikiye bölmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, işlerin düzene gireceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada narı ikiye bölmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Rüyada narı ikiye bölmek yeni bir başlangıç yapmaya, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet eder.

Rüyada kudret narı maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada kudret narı yediğini görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil kudret narı görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kudret narı görmek diyanet iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kudret narı yemek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada cennet narı görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kudret narı ağacı görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu