Rüya Tabirleri

Rüyada parke taş görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada parke taş görmek kalben çok rahat edileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada parke taş gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Rüyada parke seçmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parke taş görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parke giymek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, içinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parke yol görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada parke taşı sökmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere parke döşemek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ömrünün uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri parke giymek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz parke görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu