Rüya Tabirleri

Rüyada rüya gördüğünü anlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada rüya gördüğünü anlamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünü anlamak gördüyseniz:

  • İlginizi çekmeyen teklif, davet, plan ya da düzenlemelerde yer almak zorunda değilsiniz.

Rüyada rüya gördüğünü anlamak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada rüya gördüğünü görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işaret eder.

Rüyada rüya gördüğünü söylemek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birinin rüya gördüğünü görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada rüya gördügünü anlatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada rüya gördüğünü görmek ne demek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına delalet eder.

Rüyada rüya gördügünü bilmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada rüya gördüğünü görmek nedir hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu