Rüya Tabirleri

Rüyada sevdiğinin ismini unutmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiğinin ismini unutmak herşeyin fazlasına kavuşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ismini unutmak gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Rüyada sevdiğinin ismini duymak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin ismini unutmak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin ismini okumak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, parasının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ismini sayıklamak bahtının güzelleşeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ismini farklı görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ismini yazılı görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve falında sevdiğinin ismini görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ismini söylemek sıkıntılarının daha da artacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu