Rüya Tabirleri

Rüyada şeytanı tanımak Ne Anlama Gelir?

Rüyada şeytanı tanımak insanlardan takdir toplayacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytanı tanımak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada şeytanı boğazlamak işlerin de yolunda gideceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Rüyada şeytanı yok etmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şeytanı yaralamak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı korkutmak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine delalettir.

Rüyada şeytanı gördüm iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, birçok iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanı bıçaklamak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada şeytanı dua ile öldürmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı kızdırmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu