Rüya Tabirleri

Rüyada tabakta patates görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tabakta patates görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, işlerin daha kötü bir hal alacağına, sorunların günden güne azalacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işaret eder.

Rüyada tabakta patates gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada tabakta patates görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada tabakta patates kızartması görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabakta patates yemeği görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada patates tarlasından patates toplamak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada tabakta süt eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tabakta et arzularının yerine geleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabakta kıl görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir tabakta nar görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu