Rüya Tabirleri

Rüyada tanımadığın birinin kına gecesini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tanımadığın birinin kına gecesini görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sayılacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin kına gecesini gördüyseniz:

  • İlişkilerde yanlışlıkla söylenilen bazı sözler kırıcı olabilir veya duyulanlar sorun yaratabilir.

Rüyada tanımadığın birinin kına gecesini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birinin kına gecesini görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kına gecesini görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, hoşluk içinde olacağına delalettir.

Rüyada bekar birinin kendi kına gecesini görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işarettir.

Rüyada birinin kına gecesini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinin kına gecesini görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin kına gecesini görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada nişanlı birinin kına gecesini görmek şansın ve kısmetin açılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu