Rüya Tabirleri

Rüyada tanınmış birinin mezarını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tanınmış birinin mezarını görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalettir.

Rüyada tanınmış birinin mezarını gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada tanınmış birinin mezarını görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanınmış birinin öldüğünü görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, insanların hayranlığını kazanacağına işarettir.

Rüyada birinin mezarını temizlemek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin mezarını boş görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin mezarını görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin mezarını görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kötü duygularından arınacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalet eder.

Rüyada mübarek birinin mezarını görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu