Rüya Tabirleri

Rüyada topraktan altından silah çıkarmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada topraktan altından silah çıkarmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada topraktan altından silah çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evraklarınızı veya maddi açıdan olumlu etkileri olabilecek teklifleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada topraktan altından silah çıkarmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada topraktan altından elmas çıkarmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalettir.

Rüyada topraktan altından et çıkarmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Rüyada topraktan altından hayvan çıkması çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret eder.

Rüyada topraktan altından karpuz çıkarmak herkes tarafından saygı göreceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan altindan domates çıkarmak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet eder.

Rüyada topraktan silah çıkarmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada altından silah görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu