Rüya Tabirleri

Rüyada uçaktan birşey düştüğünü görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada uçaktan birşey düştüğünü görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına inanılır.

Rüyada uçaktan birşey düştüğünü gördüyseniz:

  • Çok fazla seyahat etmenin, rekabetçi veya mücadele gerektiren ortamların sağlığınıza olumsuz etkisi olabilir, biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada uçaktan birşey düştüğünü görmek rakiplerine büyük fark atacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada uçaktan düştüğünü görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet eder.

Rüyada uçaktan düştüğünü görmek diyadinnet borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada uçaktan denize düştüğünü görmek canının kıymetini bileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin uçaktan düştüğünü görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada uçaktan bomba düştüğünü görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten birşey düştüğünü görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine inanılır.

Rüyada uçaktan inmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu