Rüya Tabirleri

Rüyada yanan gelinlik görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yanan gelinlik görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada yanan gelinlik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Rüyada yanan gelinlik görmek variyetinin her geçen gün artacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan ütü görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan araba hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada yanan su görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan kül görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yanan oda görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan kafa maddi sıkıntısı olmayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada yanan mum görmek kazancının çok daha fazla olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu