Rüya Tabirleri

Rüyada yolluk kilim Ne Anlama Gelir?

Rüyada yolluk kilim her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yolluk kilim gördüyseniz:

  • Ne kadar olumlu tutum içerisinde olursanız, diğerleri size karşı o kadar olumlu tutum gerçekleştirebilirler ya da isteklerinizi siz iletmeden dahi çözebilirler.

Rüyada eve yolluk almak zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine, işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolluk almak el attığı birçok işte zarar edeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yolluk yıkamak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yolluk kilim kötü karakterli bir kadına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Rüyada yolluk silkelemek devlete hizmet etmeye, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolluk halı almak arzularına ve emellerine kavuşacağına, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Rüyada kilim yolluk görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bordo yolluk görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu