Dünyadan Haberler

2024 model Volkswagen Passat Tanıtıldı!

Dünya çapında 30 milyon paketten fazla satan ve yaklaşık 100 pazarda satışa sunulan sedan model, Alman markanın en çok sattığı ikinci ürün olarak tarihe geçmiş durumda. Alman otomobil üreticisi Volkswagen’in en popüler modellerinden biri olan Passat sedanın Avrupa’daki üretimini ve satışını bu yılın başlarında durdurma kararı alan Volkswagen, 2024 Passat modelini sadece station wagon variant gövde tipiyle üretecek.

PEKİ YENİ PASSAT MODELİ HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİP OLACAK?

Volkswagen Passat Variant, artık 4917 milimetre uzunluğa, 1852 milimetre genişliğe ve 1482 milimetre yüksekliğe sahip. Açıklanan veriler ile birlikte otomobilin 144 milimetre uzadığı belirtiliyor. Passat Variant, halihazırda olduğu gibi benzinli, dizel ve hibrit motor seçeneklerine sahip olacak. Hibrit motor seçeneğinde toplam 200 beygir gücü üreten bir motor yapısı sunacak. Bu motor yapısı sayesinde 120 kilometre gibi etkileyici bir elektrikli sürüş menzili sunacak olan versiyonlarda hızlı şarj desteği de eklenecek.
Eskisine kıyasla oldukça büyük olan Passat Variant modelinin sonbahar aylarında tanıtılması bekleniyor.

2024 model Volkswagen Passat Tanıtıldı! .

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu