Gündemden Haberler

‘Ayhan Bora Kaplan’ soruşturmasında 2. sınıf emniyet müdürü gözaltına alındı

Ankara’da yeraltı dünyasında Kaplan grubu olarak bilinen suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, 2. sınıf Emniyet Müdürü N.A.Ç. de gözaltına alındı.

Ayhan Bora Kaplan’ın liderliğini yaptığı öne sürülen çeteye ilişkin soruşturma kapsamında, Kaplan ile birlikte 4 kişinin 7 Eylül akşamı Esenboğa Havalimanı girişinde gözaltına alınmıştı.

Soruşturmanın genişletilmesi üzerine son kararname ile Polis Akademisine atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü N.A.Ç., Kaplan örgütü ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

N.A.Ç’nin yanı sıra bir dönem Çankaya Emniyet Müdürlüğünde başkomiserlik yapan ve sonrasında meslekten ayrılarak avukatlık yapmaya devam eden U.K. isimli eski polis de gözaltına alınanlardan biri oldu. Her iki ismin de Kaplan örgütü üyeleri hakkında yapılan başvuruları, şikayetçileri vazgeçirerek önledikleri gerekçesiyle gözaltına alındıkları öğrenildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu