Gündemden Haberler

Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve muhalefeti hedef aldı: ‘Ya bunlar hırsız’

Aydın’daki mitingde konuşan ve Kemal Kılıçdaroğlu ile muhalefeti hedef alan Erdoğan, “Ya bunlar hırsız, bunlardan bu ülkeye fayda olur mu?” sözlerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Geçen hafta sonu İstanbul’da yapılan mitinge değinen ve bir milyon 700 bin kişinin katıldığını öne süren Erdoğan, “Buradan Aydın’ın komşuları olan Muğla ve Manisa’ya da en kalbi selamlarımı iletiyorum. Bu sene özellikle Ramazan ayını deprem bölgesine ayırdık” dedi.

Seçimlere dair de konuşan Erdoğan, “Pazar günü kendimizle birlikte evlatlarımızın da adına çok önemli bir karar vereceğiz” dedi.

LGBTİ+ yurttaşları hedef almaya devam eden ve muhalefete suçlamalarda bulunan Erdoğan, “Kardeşlerim bu CHP, LGBT’ci mi İYİ Parti LGBT’ci mi; İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları da onların en büyük finansörü” diye konuştu.

‘YA BUNLAR HIRSIZ’

“Çok çalışacağız, oyumuzu ya eser siyasetinden ya da yıkım siyasetinden yana kullanacağız” diyen Erdoğan, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu’nun torununu Sosyal Güvenlik Kurumu’na kaydettiğini öne süren Erdoğan, “Ya bunlar hırsız, bunlardan bu ülkeye fayda olur mu?” ifadelerini kullandı.

Konuşması boyunca başta LGBTİ+ yurttaşlar olmak üzere muhalefet partilerinin temsilcilerini hedef alan Erdoğan, “21 yıldır kimsenin özgürlüğüne, hayat tarzına giyimine kuşamına karışmamış kuşatıcı bir siyasetten yana olduk” iddiasını da dile getirdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu