Gündemden Haberler

‘‘Nerede bu devlet’ diyenlere dünyanın kaç bucak olduğunu öğretecek misiniz’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kastamonu’da düzenlenen seçim toplantısında seçmenlere seslendi. Maraş merkezli depremlerin ardından bölgeye müdahale ve yardım etmekte yetersiz kalan hükümete yönelik eleştirileri hedef alan Bahçeli, “’Nerede bu devlet?’ diye maksatlı soru soranlara dünyanın kaç bucak olduğunu öğretecek misiniz” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli, Kastamonu’da düzenlenen “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına Maraş merkezli depremleri ve ardından meydana gelen sel felaketini hatırlatarak başlayan Bahçeli, tüm felaketlere karşı direnç gösterdiklerini savunarak “Siyasi, ekonomik ve toplumsal kriz yolu gösterenleri hayal kırıklığına uğrattık” şeklinde konuştu.

Felaketlere müdahalede yetersiz ve geç kalan hükümete yönelik eleştirilerde bulunanları hedef alan Bahçeli, “’Nerede bu devlet?’ diye maksatlı soru soranlara dünyanın kaç bucak olduğunu öğretecek misiniz?” dedi.

Bahçeli konuşmasının devamında, geçtiğimiz günlerde Alevi olduğunun altını çizdiği bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef aldı, “Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur” ifadelerini kullandı.  

‘FELAKETİN İZLERİ HIZLA SİLİNMİŞTİR’

Devlet Bahçeli’nin Kastamonu’da yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:

“Hamdolsun tüm felaketlere karşı direnç gösterdik. Siyasi, ekonomik ve toplumsal kriz yolu gösterenleri hayal kırıklığına uğrattık. Bartın, Sinop’un da bulunduğu Batı Karadeniz’de sellerde 100’e yakın kardeşimiz hayatını kaybetmişti. Elbette son bir asrın felaketlerinden birini de 6 Şubat’ta yaşadık. 50 bin 500 kardeşimiz ebediyete intikal etti. Ülkemiz çetin imtihanlardan geçti. Hiçbir felakete geçit vermedik. Yıkılanın yerine çok daha sağlamını yapacağız. Tarihi yolculuğumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz. Bizim anlayışımızda her şeyden önce Türkiye kavrayışı hakimdir.

Felaketin izleri hızla silinmiştir. 319 bin konut bir yılda bitirilmek üzere 650 bin konutun teslimi hedeflenmiştir. Bu tablo büyük bir diriliş hamlesidir. İmanın olduğu yerde imkan da vardır. Bizim için imkansız diye bir şey yoktur.

‘KILIÇDAROĞLU ETNİK VE MEZHEP KIŞKIRTICILIĞINA SOYUNMUŞTUR’

Sel ve su baskınlarını istismar edenleri 14 Mayıs’ta şaşkına çevirecek misiniz? ‘Nerede bu devlet’ diye maksatlı soru soranlara dünyanın kaç bucak olduğunu öğretecek misiniz? Bu evetlerin sayesinde sinsi planları bozacağız. 

Bölücülük bugün de tedavüldedir. Dünkü ihanet bugüne yansımıştır. Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir. Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur. Düştüğü yerde provokasyon simidine sarılmıştır.

Terörist Demirtaş’ı serbest bırakacağını açıklamıştır. Yeşil Sol Partililerle kol koladır. Türk askerini Irak ve Suriye’den çekeceğini söylemiştir. İHA ve SİHA’ya karşıdır. Egemenlik haklarımızı ayağa düşüreceklerini vadediyorlar. ‘Temiz para bulduk’ yalanını söylüyorlar. Ortada ne para var ne de parayı vermeyi aklından geçiren var.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu