Rüya Tabirleri

Rüyada arabayı aramak Ne Anlama Gelir?

Rüyada arabayı aramak hoşluk içinde olacağına, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, şifa ve moral bulacağına, fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayı aramak gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada arabayı kucaklamak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı devirmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada arabayı süpürmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayı saklamak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada arabayı su basması daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı zor çalıştırmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayı durdurmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayı temizlemek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu