Rüya Tabirleri

Rüyada arkadaşı polis olarak görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada arkadaşı polis olarak görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, içinin rahatlayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı polis olarak gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada arkadaşı polis olarak görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada polis olmayan birini polis olarak görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı hamile olarak görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı sevgili olarak görme insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki arkadaşı sevgili olarak görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşı sevgili olarak görmek isteklerine kavuşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis olarak çatışmaya girmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ablayı polis olarak görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu