Rüya Tabirleri

Rüyada armut ağacının yıkılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada armut ağacının yıkılması mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada armut ağacının yıkılması gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerde romantizm artıyor, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, yeni aşklar ya da yaratıcılık gerektiren işlerde pırıltılı çalışmalar ön plana çıkıyor.

Rüyada armut ağacının yıkılması ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada armut ağacının devrildiğini görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada armut ağacının devrilmesi kötü ve zor günler geçireceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada armut ağacının kesildiğini görmek kendisine ev alacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada armut ağacının altında oturmak yeni kişilerle tanışacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut ağacında armut görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut ağacından armut toplamak mutluluk ve saadete, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu