Rüya Tabirleri

Rüyada başkalarının sigara içtiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada başkalarının sigara içtiğini görmek kendisini işine veremeyeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, erken evlilik yapacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, bol kazanç getireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine işarettir.

Rüyada başkalarının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada başkalarının sigara içtiğini görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının kan içtiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabirleri sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada sigara içtiğini görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içtiğini söylemek mal mülk edineceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının sigara içtiğini görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu