Rüya Tabirleri

Rüyada kabarık abiye görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kabarık abiye görmek sermayesini kaybedeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulur.

Rüyada kabarık abiye gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz kontrolü ele almanız anlamına gelebilir.

Rüyada kabarık abiye görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kabarik abiye giymek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kabarık abiye giymek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada denizi kabarık görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kabarık görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabarık elbise denemek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabarık yara görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işarettir.

Rüyada kabarık deniz görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu