Rüya Tabirleri

Rüyada kafanın şiştiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kafanın şiştiğini görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, çevrenizden takdir görmeye, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafanın şiştiğini gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Rüyada kafanın şiştiğini görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafanın acıması başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kafanın kanaması fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kafanın böceklenmesi bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafanın ısırılması yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işarettir.

Rüyada kafanın patlaması yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalettir.

Rüyada kafanın uyuşması hayallerini gerçekleştireceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işaret eder.

Rüyada kendi kafanın yarılması yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu