Rüya Tabirleri

Rüyada kalem ucu aramak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kalem ucu aramak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, onlara değer vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalem ucu aramak gördüyseniz:

  • Çevrede değişikliğe ihtiyacınız var.

Rüyada kalem ve kalem ucu görmek belalara denk gelmeyeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada kalem gör çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kalem ucu aramak ters giden durumların düzeleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada tüylü kalem ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalem pil görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kitap kalem aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kalem saklamak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kalem almak kolay yollardan kazanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu