Rüya Tabirleri

Rüyada köpeğe tekme attığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada köpeğe tekme attığını görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Rüyada köpeğe tekme attığını gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Rüyada köpeğe tekme attığını görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada çocuğun tekme attığını görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz atın tekme attığını görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin tekme attığını görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tekme attığını görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının tekme attığını görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin tekme attığını görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin tekme attığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu