Rüya Tabirleri

Rüyada sevgiliye dua etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevgiliye dua etmek yalan söylemeye, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, büyük adımlar atılacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevgiliye dua etmek gördüyseniz:

  • Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Rüyada sevgiliye uyumak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye dokunamamak hem de yeni mülkler satın alacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye naz yapmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye ah etmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye süt içirmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye abi demek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye kırılmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye dua etmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu