Rüya Tabirleri

Rüyada taze soğan görmek neye işarettir Ne Anlama Gelir?

Rüyada taze soğan görmek neye işarettir sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, neredeyse kahrolacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan görmek neye işarettir gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Rüyada taze soğan görmek neye işarettir işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada taze soğan yaprağı görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada taze soğan tarlası görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze soğan görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan marul görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada taze soğan almak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan satmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada taze soğan dikmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu