Rüya Tabirleri

Rüyada yengeç ve fare görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yengeç ve fare görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, güzellik ve hayır geleceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yengeç ve fare gördüyseniz:

  • Çalıştığınız şirket sizi evinizden uzak bir yere yollayabilir ya da yakın bir akrabanızın öğretmeni veya eğitimi nedeniyle sizden talepleri olabilir.

Rüyada yengeç ve fare görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük fare ve küçük fare görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulur.

Rüyada ölü yengeç görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada yengeç toplamak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yengeç kıstırması işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yengeç ne demek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeç yapışması hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada dev yengeç görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu