Rüya Tabirleri

Rüyada yüksekten kuma atlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüksekten kuma atlamak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, aile içinde de bereketin artacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten kuma atlamak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada yüksekten kuma atlamak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten kuma düşmek kazancın günden güne daha da artacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma atlamak allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kuma tırmanmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kuma olmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuma bir şey gömmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Rüyada kuma dövmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kuma girmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu