Rüya Tabirleri

Rüyada yüzünde mürekkep görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüzünde mürekkep görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde mürekkep gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada yüzünde mürekkep görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mürekkep sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mürekkep kusmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mürekkep bitmesi büyük kazanç sağlanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mürekkep tükürmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzında mürekkep uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada mürekkep akması hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada mürekkep görmek ne demek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, ister istemez başının belaya gireceğine alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu