Gündemden Haberler

Urfa’da CHP seçim ofisine saldırı

CHP’li Mahmut Tanal, Urfa’da CHP’nin seçim ofisine mermi atıldığını ve afişlerinin söküldüğünü belirterek fotoğraflar paylaştı.

14 Mayıs’ta düzenlenecek seçimler öncesi muhalefet partilerinin seçim çalışmalarına yönelik saldırılar devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Urfa’daki seçim ofisine de saldırı düzenlendi. CHP İstanbul Milletvekili ve Urfa 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Tanal, saldırıyı sosyal medya hesabından duyurdu.

‘TEHDİT VE GÖZDAĞI AMAÇLI MERMİ ATILDI’

Tanal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Seçim sahasında bizimle baş edemeyenlerin, halkın içine çıkamayanların, beceriksiz korkakların yönlendirdiği provokatörler, partimizin Şanlıurfa’daki seçim ofisine tehdit ve gözdağı amaçlı mermi attı! Ayrıca Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı adaylarımız Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın Şanlıurfa caddelerindeki afişleri sökülüp yere atıldı” ifadelerini kullandı.

“Şanlıurfa’da provokatörlere ve arkalarındaki ağababalarına pabuç bırakmayız!” diyen Tanal, “Siz gücünüzü provokatörlerden, baronlardan alıyorsunuz! Biz ise gücümüzü Allah’tan ve milletten alıyoruz. Hodri meydan! Sizden korkmuyoruz, yine sürekli sahada olacağız! Şanlıurfa’da CHP tarih yazacaktır!” sözlerine de yer verdi.

Tanal, paylaşımında, saldırılar sonrası çekilen fotoğrafara da yer verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu