Rüya Tabirleri

Rüyada fil ölüsü görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada fil ölüsü görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, işlerinin yarıda kalacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada fil ölüsü gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Rüyada domuz ölüsü külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada aslan ölüsü galibiyet kazanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada fil ölüsü görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına tabir olunur.

Rüyada pkk ölüsü görmek kalkınacağına, başına türlü işler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ölüsü olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada leylek ölüsü görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada geyik ölüsü görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ölüsü görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu