Rüya Tabirleri

Rüyada birini pembe saçlı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada birini pembe saçlı görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, evine bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini pembe saçlı gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Rüyada birini pembe saçlı görmek bereketin eksileceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sarı saçlı birini siyah saçlı görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada siyah saçlı birini beyaz saçlı görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına inanılır.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, alım gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe saçlı kadın görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada siyah saçlı birini sarı saçlı görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saçlı birini düz saçlı görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu